Restauranger i London

London är en sann kosmopolitisk stad där det går att få mat från världens alla hörn. Det finns restauranger som passar alla smaker och plånböcker, från enklaste hamburgerrestaurang som Hard Rock Café på Piccadilly och Planet Hollywood nära Leicester Square till de som serverar utsökt modern mat som Guaglino´s nära Piccadilly eller Blueprint Café på Design Museum. Storbritannien är känt för sina pubar. Här finns tusentals att välja mellan och de erbjuder äkta brittiskt öl och prisvärda måltider. Det är också ett nöje att njuta av den vänliga atmosfären.

Här är några av de bättre restaurangerna i London.

The Tamarind Restaurant passar den som vill uppleva Indiens glamour blandat med 60-talets modernism. Restaurangen är belägen i Mayfair, och erbjuder allt som du förväntar dig från detta luxuösa område.

Indigo ligger i Covent Garden, mitt i London. Det är en informell restaurang med en avslappnad atmosfär och med en inspirerad, men modern europeisk meny. Under dagen kan du antingen äta frukost, lunch och teatermiddag eller sen middag.

Langtry’s Restaurant ligger i Knightsbridge, London och är en restaurang som är helt full av historia. Restaurangen är en del av ett hotell, Cadogan Hotel, och erbjuder en varm och intim miljö med mat som är fantasifull och läcker.

Om du letar efter en mer kosmopolitisk miljö för din middag, så varför inte välja restaurang Artisan i Mayfair? Den är elegant inredd med vackra kristallkronor och mörka trädetaljer. Sist men inte minst, kan man nämna Pissaros. Det är en underhållande restaurang, för både vuxna och barn, och ligger direkt på Themsen. En del av restaurangen erbjuder en publiknande atmosfär men de bästa platserna i restaurangen är ute på vinterträdgården.